|Gangguan KAMSELTIBCAR LALU LINTAS hubungi Call Center NTMC POLRI (Kode Area) "500669" atau SMS "9119", Darurat Kamtibmas Telp 110 (dari Telkomsel) atau 021-110 (dari selain telkomsel)|

A+ per detik

Sarjana Muda - Menantang Samudera Kehidupan

www.maharprastowo.com | Kutho gedhe koyo Djakarta ora ndeleng sopo wae kejobo mung wong kang gelem nyambut gawe tenanan. Sopo kang gelem nyamboet gawe yo dheweke kang bakal entuk panguripan kang samadya utawa kamulyan.

Langgeng contone, Sarjana saka Kedung Pring, Kemusu, Boyolali, Jawa Tengah iki kanthi nyandhang ijasah kang susah lan payah diupadaya nalika kuliah, jebul tekan kutho Djakarta ora gampang entuk pagaweyan. Nanging, kanthi sabar, ikhlas, narima ing pandum, Langgeng ngrekadaya kepriye supaya bisa dadi wong kang mulya.

Yen arep mangerti jangkepe carito ing buku iki, sumonggo podho tuku ing toko buku, utowo ngulemi panganggit kang nyerat buku ini kanthi pesen liwat tilpon +6281585792280 utawa email mahar.writerpreneur@facebook.com

Watjanen luwih jangkep ono ing kene

Judul: Sarjana Muda - Menantang Samudera Kehidupan
Penulis : GatotKoco Suroso, Menur Widilaksmi
Jenis : Novel
Tebal : 480 halaman
Ragane: USD 10.00
Kontak Penulis: 081585792280 (untuk bedah buku dan seminar)

1 komentar: